Forum www.wmh.fora.pl Strona Główna www.wmh.fora.pl
Forum Warszawskiej Magistrali Hutniczej
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

[degustacja] Backoriu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wmh.fora.pl Strona Główna -> OT / Biopaliwa
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kulecki
Administrator



Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 1119
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn / Warszawa

PostWysłany: Pią 20:14, 13 Sty 2012    Temat postu: [degustacja] Backoriu

Na czasy bezalkoholowe najlepszy kwas chlebowy. Dziś recenzja litewskiego wyrobu.

Nazwa: Backoriu Gaivusis Giros Gerimas
Producent: UAB "Vilniaus Alus"
Skład: Angliarugste prisotinas vanduo, cukrus, giros koncentratas 3.2% (sudetyje yra rugiu ir mieziu salyklo), rugstinguma reguliuojanti medziaga, citrinu rugstis. Galimos naturalios nuosedos. Pasterizuotas.
Parametry: kwas chlebowy pasteryzowany, wartość energetyczna 100ml: 37 kcal / 159 kJ. Bez konserwantów.
Butelka: 500ml

Szlachetny i pełny smak kwasu chlebowego, z mocnym chlebowym posmakiem. Od Obołonia bardziej wyrazisty i treściwy. Szkoda, że nie do kupienia w Polsce...


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.wmh.fora.pl Strona Główna -> OT / Biopaliwa Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin