Kulecki
Administrator
Dołączył: 01 Cze 2008
Posty: 1119
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 4 razy Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Olsztyn / Warszawa
|
Wysłany: Pią 20:14, 13 Sty 2012 Temat postu: [degustacja] Backoriu |
|
|
Na czasy bezalkoholowe najlepszy kwas chlebowy. Dziś recenzja litewskiego wyrobu.
Nazwa: Backoriu Gaivusis Giros Gerimas
Producent: UAB "Vilniaus Alus"
Skład: Angliarugste prisotinas vanduo, cukrus, giros koncentratas 3.2% (sudetyje yra rugiu ir mieziu salyklo), rugstinguma reguliuojanti medziaga, citrinu rugstis. Galimos naturalios nuosedos. Pasterizuotas.
Parametry: kwas chlebowy pasteryzowany, wartość energetyczna 100ml: 37 kcal / 159 kJ. Bez konserwantów.
Butelka: 500ml
Szlachetny i pełny smak kwasu chlebowego, z mocnym chlebowym posmakiem. Od Obołonia bardziej wyrazisty i treściwy. Szkoda, że nie do kupienia w Polsce...
Post został pochwalony 0 razy
|
|